|

Ovikatos leikkimökkiin

Ja taas… Enää ei tunnu tulevan kesää ilman maalausurakoita. En voi kuitenkaan edes valittaa, koska projektit ovat pääosin lähtöisin omasta päästä.

Tällä kertaa täydennettiin muutaman vuoden vanhaa leikkimökkiä ovikatoksella. Alun perin oven ylle sijoitettiin pieni muovilippa, mutta se ei paljoa sateelta suojannut. Lisäksi läpinäkyvä muovi tuntui oikein houkuttelevan likakerroksia päälleen. Uusi katos tehtiinkin puusta ja huovasta.

Puuta ja maalia löytyi vielä entisten projektien jäljiltä varastoista, joten kustannukset syntyivät kahdesta palkkikengästä ja huoparullasta. Ja mitäpä sitä lomalla ja vapaailtoina muuta tekisi kuin vähän rakentelisi.

Tämä katos suunniteltiin enemmän tai vähemmän lennossa, mutta onneksi lopputuloksesta tuli silti hyvä. Pieniltä yllätyksiltä ei toki vältytty, mutta ei niistä sen enempää.

Nyt kun katos on paikoillaan, tuntuu kuin se olisi ollut siinä aina.

Jos joskus vielä innostutaan, niin terassipätkän päässä olevaa näkösuojaseinää voidaan vähän tuunailla sopimaan paremmin katoksen mittoihin, mutta todennäköisesti asiaan ei tartuta ainakaan tänä kesänä.

Pieni katos, iso vaikutus. Ja saipa taas kulutettua vähän materiaaleja pois nurkista.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *