Ensimmäinen potkumopo Puky Wutsch.

Taaperon mopot – Puky Wutsch

Taaperon mopoista on tullut esiteltyä jo tuunattu potkupyörä ja Mini2go-potkumopo, joten tarvitseehan tämä kolmaskin menopeli oman postauksensa. Pyku Wutsch oli itse asiassa ensimmäinen pikkutyypille hankittu mopo ja se pyöri sisällä jo siinä vaiheessa, kun sen tuleva käyttäjä eteni vielä ryömimällä.

Muistan pähkäilleeni Pukyn hankintaa naurettavan aikaisessa vaiheessa ihan vain siksi, kun niitä myytiin hyvään(?) alennushintaan. Vertailin tuolloin Puky Wutschia ja Pukylinoa päätyen näistä lopulta hivenen isompaan Wutschiin. Valinta osoittautua sopivaksi, koska taaperon innostuessa Pukylla potkuttelusta (1 v 9 kk), Wutsch ei ollut enää yhtään liian iso.

Mopolla potkuttelu ja menopelin itsenäinen ohjaus alkoi yhtenä päivänä kuin sormia napsauttamalla. Sitä ennen satulassa ei viihdytty kuin muutama sekunti kerrallaan.

Pukyn painorajoitus taitaa olla 20 kg, mutta on se onneksi ainakin tähän asti kestänyt painavampaakin kuormaa. Pikkutyyppi kun jakaa mopoiluajan mielellään äidin kanssa…

Ensimmäiseksi pyöräilykypäräksi meille valikoitui (taas kerran hyvän alennuksen seurauksena) Nutcasen Baby Nutty, joka on hoitanut hommansa varsin hyvin. Kypärä on mukavan kevyt ja sen magneettinen lukko on helppo käyttää.

Muita mopoja ei sitten olekaan nurkkiin vielä kertynyt. Ellei lasketa uutta pientä polkupyörää, vähän isompaa tuunattavaa pyöränraatoa tai tätä…