Uusi säilytyshylly pikkuautoille

Pikkuautot ovat tässä huushollissa yksi suosituimmista leluryhmistä. Pienillä autoilla voi leikkiä kätevästi sohvalla, sängyllä, lattialla, autossa, terassilla… ihan missä vaan. Ainoa huono puoli on niiden aiheuttama liikennekaaos… ihan joka puolella.

Aikaisemmin tehty pikkuautohylly jäi pieneksi ajat sitten, joten tilaongelmaa lähdettiin ratkaisemaan uudella hyllyköllä. Ja koska tilaa ei ollut tuhlattavaksi vaakasuunnassa, niin satsattiin sitten korkeuteen. Kaikkiaan hyllyjä tuli noin 25 kappaletta.

Materiaalit valittiin sen mukaan, mitä omista nurkista vielä löytyi. Reunat saatiin sahaamalla 12 cm leveä lauta kahtia ja 5.5 cm leveät hyllyt kierrätettiin jatkokäyttöön vanhasta varaston hyllyköstä.

Mieleistä taustalevyä ei löytynyt uutena tai vanhana, joten sellaista ei ole rakennelmassa lainkaan. Halusin kuitenkin autoille valkoisen taustan, joten päädyin maalaamaan seinän hyllykön kohdalta.

Pikkuautojen säilytys hyllyillä.

Aikaisemmasta viisastuneena oli tarkoitus maalata osat tällä kertaa ennen kokoamista ja käyttää jotain muuta kuin Helmi-kalustemaalia. Todellisuudessa hyllykkö oli kuitenkin taas kasassa ennen kuin puut olivat nähneetkään sutia tai telaa eikä kaupasta löytynyt havittelemaani kestävän ja sileän pinnan antavaa maalia.

Hyllykkö tuli siis maalattua kokonaisena. Pohjassa on Helmi-pohjamaalia, välissä valkoista Helmi-kalustemaalia ja pinnassa varastojen kätköistä löytynyttä väritöntä lakkaa.

Pikkuautohylly.

Kun sitten vihdoin pääsin asettelemaan autoja paikoilleen, niin eiväthän ne kaikki edes mahtuneet. Nyt autoja löytyykin uudesta hyllyköstä, vanhasta hyllyköstä, kaapeista, lattioilta… ja… ja…

Itse tehty pikkuautohylly.

Pikkutyypin mielestä autoja ei kuitenkaan voi koskaan olla liikaa.