Projektien puutetta

Sama juttu joka kevät. Pää kuhisee ideoita ja sormet syyhyää päästä tuunailemaan erilaisten projektien kimpussa, mutta ensin pitäisi malttaa odottaa, että lumi sulaa ja maa kuivuu.

Koko asetelmassa on jotain nurinkurista, koska isossa mittakaavassa aika tuntuu kuluvan aina ihan turhan nopeasti, mutta kevään tuleminen kestää joka vuosi pienen ikuisuuden.

Viime aikojen puuhailuja miettiessä tulee pakostikin mieleen, että ilmassa on ollut projektien puutetta. Asia on ilmennyt esimerkiksi lumikasojen siirtelynä pihan nurkasta toiseen. Mutta kukapa sitä nyt odottaisi muutaman viikon lumien sulamista, kun pienellä huhkimisella saa kinokset siirtymään muutenkin.

Terassiltakin on kopsuteltu kovaa jäätä rikki useampaan otteeseen, vaikka yksi lämpimämpi sadepäivä olisi saanut homman hoitumaan kuin itsestään.

Ja olisihan niitä projekteja tehtäväksi ennen lumien sulamistakin, jos ei olisi niin kranttu tekemisen suhteen. Parisen vuotta sitten aloitetut liiketalouden opinnot ovat enää opinnäytetyötä ja harjoitteluita (korvaavia raportteja?) vaille valmiit, mutta aihe ei ole iskenyt tänä vuonna yhtään. Järkevä hoitaisi homman alta pois ennen säiden paranemista, mutta saa nyt nähdä.

Jos sääennusteisiin on uskominen, niin takatalvi taitaa tuoda vielä pari uutta lumikasaa siirreltäväksi…

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *