|

Pioni ja Ladylike

Viime päivien hämärä yleisvalaistus ei ole antanut parhaita puitteita väriloiston kuvaamiseen, mutta laitetaan nyt edes pari räpsyä näytille tulevista remppaväreistä. 

Talon sisäpinnoissa tulee olemaan paljon valkoista ja vaaleaa, mutta mukaan ajateltiin ujuttaa myös kolme väriseinää: yksi keittiöön ja yksi molempiin makuuhuoneisiin. Keittiön sävyseinä maalataan siten, että sitä ei voi nähdä muista huoneista, kun taas makuuhuoneissa väri laitetaan oviaukosta näkyvälle takaseinälle. 

Värien valinta alkoi kotona värikarttojen tuijottelulla ja päättyi lopulta melko pikaiseen päätökseen kaupassa. Oli mielenkiintoista huomata, että loppujen lopuksi mukaan lähti astetta suunniteltua tummemmat värit (koska kas kummaa, kaupan valoissa sävyt näyttivät paljon vaaleammilta). Keittiöön valikoitui pinkkiä vaaleanpunaista ja isompaan makuuhuoneeseen sinivioletinharmaata. Pieni makuuhuone vielä odottelee omaa väripurkkiaan, mutta kaiku (ks. kuva)on tällä hetkellä melko vahvoilla. 

Laminaattilattiaa metsästettiin useammasta kaupasta ja useampaan kertaan. Muutamia ihan kivoja vaihtoehtoja löytyi helposti, mutta sitä oikeaa lähdettiin katsomaan naapurikaupunkiin asti. Tässäkin asiassa päätös syntyi lopulta minuuteissa ja lattiaan onkin nyt tilattuna Lamellan Arctic Oak (44093).

Seuraavaksi olisi pohdittavana, kuinka päin laminaatti lattiaan asennetaan. Voitolla oleva näkemys on tällä hetkellä laminaatin asennuksen yleisohjeen mukainen eli valon suuntaan. Tällöin lattia ja kattopaneelit kulkisivat samaan suuntaan. 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *