|

Lisätilaa vajan hyllyille

Viime kesänä uuden vajan seinille ei raskinut kiinnittää mitään ylimääräistä, koska vaja näytti niin siistiltä tyhjine seinineen. Nyt kuitenkin alettiin iskeä seiniin kiinni varastojen kätköihin aikaisemmin hamstrattuja koukkuja, ja osa lattialla tai hyllyillä lojuneista tavaroista löysikin paikkansa seiniltä.

Varsinainen hyllytuunaus tehtiin seinustalle (kuva alla), jossa korkea hyllyväli aiheutti jo selkeästi pienempien tavaroiden kasautumista. Ja yleensähän sitä tarvitsee aina juuri sen tavaran, joka on röykkiön alimmaisena tai joka pitää muuten koko rakennelman koossa.

Koska uusien kiinteiden hyllyjen nikkaroiminen ei innostanut tässä vaiheessa, löydettiin ratkaisu ongelmaan vanhasta kenkähyllystä. Hyllykkö vain kahteen osaan…

…ja tavarat saatiin jo paljon mukavampaan järjestykseen. Eikä tarvitse enää ihmetellä sitäkään, että mihin tuo kenkähylly jatkossa mahtuisi.

Helpompi tapa saada lisätilaa mille tahansa hyllylle olisi tietysti turhasta tavarasta eroon hankkiutuminen, mutta ainakin tällä kertaa haluttiin (taas) pitää kiinni kaikesta mahdollisesta roinasta. Sitähän voi joskus vaikka tarvita.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *