Kevään kuulumisia

Maaliskuu ja huhtikuun alkupuoli menivät kevättä odotellessa, joten kuluneen viikon aurinkoiset säät olivat ihana yllätys. Parina viime päivänä on jopa töiden jälkeen siirrytty lautasten kanssa terassille syömään ja pikkutyypin johdolla jatkettu ulkoilua helposti parikin tuntia.

Opiskeluinto on koko alkuvuoden laantunut laantumistaan ja olenkin yrittänyt tahkoa kursseja alta pois mahdollisimman nopeaan tahtiin ennen kesää. Sinänsä ristiriitaista, että mitä vähemmän kiinnostaa, sitä enemmän uurastaa. Tavoitteena olisi kuitenkin saada tuo ”ylimääräinen” tutkinto pakettiin mahdollisimman pian, jotta pääsisi taas vaihteeksi kokeilemaan elämää ilman opiskelua. Jos oikein hyvin käy, niin 3.5 vuoden tutkinto saattaa olla paketissa kahdessa vuodessa.

Alla on muutamia vilahduksia huhtikuun hommista. Ja innolla jo odotetaan, mitä kaikkea sitä kesällä oikein pääsekään ulkona tekemään. Jospa tänä vuonna malttaisi kuitenkin jättää ainakin maalausta vaativat hommat siihen asti, kunnes ilmat todella lämpiävät.

Jäätä särkemässä, jotta kevät tulisi nopeammin.
Saha on ollut tämän kevään hittilelu.
Huhtikuun lumitilanne.
Aurinkoisena päivänä oli jo pakko päästä vähän aloittelemaan kesäksi suunniteltuja projekteja.
Vanhat Karhun puolapuut ostettiin huutokauppasivustolta.
Asfaltin paljastuttua on käyty useammallakin meluisalla kävelyllä, kun aina on pitänyt saada joku kovarenkainen menopeli mukaan.
Sahan lisäksi muutkin työkalut ovat olleet pikkutyypillä kovassa käytössä. Alkuinnostuksen jälkeen työkalua on kuitenkin haluttu vaihtaa noin 15 sekunnin välein.
Erään illan projektina oli uusi peräkärry. Saa nähdä, montako ihmeväkerrystä pihasta vielä löytyykään syksyyn mennessä.