Ihanan keväinen pääsiäinen

Pääsiäisen neljää vapaapäivää tuli odotettua kuin suurempaakin lomaa. Mielessä kävi jopa suunnitella jotain tavallisuudesta poikkeavaa viikonloppuohjelmaa, mutta pikkutyypin tuhahdellessa ehdotuksille (ja toivoessa lähinnä lumitöihin pääsyä), päätettiin jäädä suosiolla kotiin.

Ja kyllähän näillä säillä on kelvannut kotona ollakin. Etenkin kun talvella (lumesta) puhtaana pidetyt terassit ovat antaneet kuivaa touhuamistilaa 65 neliöitä, vaikka muuten takapiha on edelleen lähes kokonaan lumen vallassa. Parhaimmillaan mittari taisi näyttää terassilla jo ainakin 25 lämpöastetta, kun aurinko oli sopivimmin kohdillaan.

Aamulla ulos ja illalla sisään. Siinä siis kahden viime päivän ohjelma. Aika on saatu kulumaan loistavasti kevään ensimmäisen pikkuremppaprojektin parissa, kun piha on sattumoisin sulanut ensimmäiseksi juuri siitä kohdin, mihin ollaan kaavailtu uutta vesipistettä lavuaareineen.

Lapsikin on viihtynyt loistavasti, kun työkalut ovat olleet vapaasti käytettävissä ja varastoista on voinut penkoa kaikenlaista leluista tikkatauluun (ja talikkoon). Tämä taitaakin olla ensimmäinen vuosi, kun lapsi keksii itse itselleen ohjelmaa, eikä tarvitse jatkuvaa vanhemman assistointia viihtyäkseen.

Sen verran on sentään pihasta poistuttu, että välillä on päässyt vähän mönkijällä huristelemaan.

Ja mikä parasta, vielä on kaksi (aurinkoista!) vapaapäivää jäljellä.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *