Sittenkin liikaa (tavaraa)

Jopas oli päivä – taas! Kämppää tuli raivattua melkoisella tahdilla aamukuudesta kahteen, koska menin alkuviikosta sopimaan tapaamisen välittäjän kanssa tälle iltapäivälle. Aamulla paikat olivat vielä siinä kunnossa, etten kehdannut edes ennen-kuvia ottaa ;).

Tiukkaahan se teki, mutta ehdin jotenkuten saada paikat sellaiseen kuntoon, että kelpasi sentään ottaa muutama jälkeen-kuva…

Tavaratilanne on tällä hetkellä vähintäänkin mielenkiintoinen. Vuokravarasto alkaa olla melkoisen täynnä, mutta siitä huolimatta kämpän kaapit ovat edelleen kaikkea muuta kuin tyhjät. Toki olen siirtänyt tavaraa kaapeista varastoon, mutta tänään tuossa siivouksen yhteydessä kaapit kummasti täyttyivät uudestaan, kun kaivoin lattioita näkyviin!?

Loppupäätelmä: Tavaraa on. Ja sitä on liikaa.

Sinänsä melkein yllättävä lopputulos, koska olen kuvitellut viime vuosina karsineeni aarrekasoja jo melko reippaalla kädellä. No, ehkäpä seuraavankin asuinpaikan lähistöltä löytynee sitten joskus kirpputori, niin voin jatkaa tätä kuvitteellista tavarankarsintaa.

Tuossa varastokuvassa on muuten reilut 30 laatikollista roinaa (aarteita!). Toisin sanoen joko kuusi tai seitsemän micrallista, olen jo mennyt sekaisin laskuissa.