Parhaiden kesäkukkien valinta

Yleensä pohjustan erilaisia projekteja suunnittelemalla, tekemällä listoja ja lukemalla taustatietoja. Kesäkukkien valinta hoituu kuitenkin parhaiten menemällä sopivaan kukkakauppaan, silmäilemällä valikoima läpi ja poimimalla parhaat päältä. Ihan vain tunteen mukaan eli… jos kukka miellyttää silmää, ota se.

Tämä taktiikka on toiminut jo monta vuotta ja näin ajattelin jatkaa tulevaisuudessakin. Kerrankin projekti, jota ei tarvitse liiemmin stressata. Pahimmassa tapauksessa jokin kukista ei pärjää syksyyn asti, hyvässä tapauksessa kukka kaunistaa pihaa koko kesän ja parhaassa tapauksessa osa hankinnoista saattaa kukoistaa vielä seuraavinakin kesinä.

Onneksi tällä(kin) kertaa myyjä kertoi, mikä kukista kannattaa säilyttää seuraavaan vuoteen, jotta ei tule nakattua sitä syksyllä roskikseen.

Osa kukista nököttää juuri istutettuina kukkalaatikoissa ja odottavat vielä parhainta loistoaan, joten jätetään niiden kuvaaminen vähän myöhemmäksi. Nämä kuvissa vilahtavat Marketat olivat kuitenkin vauhdissa jo heti kotipihaan päästyä.