Kevät, Kånken ja Kumisaappaat

Noin vuosi sitten päädyin pitkien pohdintojen jälkeen hankkimaan elämäni ensimmäisen Kånkenin. Odotusarvona oli, että kestäväksi kehuttu reppu olisi toiminut hyvänä arkisena kuskausvälineenä useampia vuosia. Ja kyllähän tuossa tavarat saa vieläkin mukana kulkemaan, mutta repun ulkonäkö on muuttunut tästä… 

…tähän. 

Reppu on siis haalistunut väriltään melkoisesti, sen pohjasaumaa on pitänyt jo paikkailla ja lisäksi punainen pinta on ottanut itseensä tummaa värjäytymää pohjaan ja selkäpuolelle. Ei ehkä ihan ideaali tulos tuotteelle, jonka hinta pyörii helposti noin 70 eurossa ja ylikin. Mitäpä siis tästä opin? Todennäköisesti en yhtään mitään, koska ostin tänään uuden yksilön. Tosin vaihtelun vuoksi eri värissä. 

Kuvissa vilahtaa myös repun kanssa samoihin aikoihin hankitut Hai-saappaat, jotka ovat nekin vuoden aikana ottaneet itseensä melkoisesti osumaa ja värjäytymiä (kuva tosin hieman juksaa saappaiden eduksi). Pitääköhän kohta alkaa epäillä, että suurin vika saattaisi olla sittenkin tuotteiden käyttäjässä.

Lopuksi vielä tämän kevään Kånken ja kengät…

Yksi kommentti

  1. Hai saappaat keltaisina ovat kyllä ongelmalliset käyttää!
    Ei mitenkään jaksa käyttää niitä tavanomaisen kumpparin tavoin etteikö tilisi tummentumat taivekohtiin !
    Toki kakkossaappaina menettelee vielä vuoden käytön jälkeen,jolloin on hyvä jo hankkia katu-uskottavat siistimmät saappaat. Tilalle hankin halvat marketkumpparit hintaan 15.90€ raikkaan punaisina !Ne ovat pysyneet siisteinä jo pari vuotta,ja hait ovat marjastus/mökkisaappaina.
    Terhi

Kommentit on suljettu.