Tarjous nro 2

Viikon aluksi (maanantaina) valittelin, ettei sopivaa asuntoa meinaa löytyä. Samana päivänä sain kuitenkin itsestäni sen verran irti, että buukkasin kolme yksityisnäyttöä. Ensimmäinen oli toissapäivänä, toinen eilen ja kolmas tänään.

Maanantain kohde oli pieni rivitalon päätykaksio. Ei sellainen kuin alun perin hain, mutta toisaalta oikein sopiva (etenkin budjettia ja epävarmoja tulevaisuuden näkymiä ajatellen).

Pähkäily päättyi lopulta siihen, että tein kohteesta eilen tarjouksen (noin 9 % alle pyyntihinnan).

Odotukseni eivät olleet tarjouksen suhteen kovin korkealla, koska asunto oli tullut myyntiin vasta tuona nimenomaisena maanantaina. Olikin siis melkein yllättävää, kun sain tänään vastatarjouksen (noin 5 % alle pyynnin). Ja ensimmäinen yleinen näyttö kohteelle on siis vasta ensi sunnuntaina…

Nyt olisi huomiseen asti aikaa miettiä, mitä teen. Haluanko ostaa tuon (sattumalta ennestään melko tutun rivitalon) päätyasunnon vai jatkanko metsästystä?

Mikäli päädyn tuohon kaksioon, niin tiedossa on ainakin pintaremppaa. Uusi lattia, uusia seinäpintoja, keittiön päivitystä, uusia säilytysratkaisuja… Pakko myöntää, että luova mieli on jo lennossa suunnittelujen suhteen.

Tilan pieneneminen tietäisi myös sitä, että kirpparikierre saisi jatkoa. Olisi pakko luopua vielä jostain, jotta olisi mukavasti tilaa elää ja olla.

Tilan lisäksi empimistä aiheuttaa sijainti. Eihän ole liian pitkä matka… öö… sinne minne pitää seuraavaksi mennä?