Talo tai jotain

Nyt on nähty kaksikerroksinen kerrostaloasunto, rivitalokaksio isolla terassilla ja autokatoksella, pari lähestulkoon purkukuntoisena kaupiteltua autiota rintamamiestaloa ja yksi asuttu 40-luvun omakotitalo.

Ei siis yhtään laaja tämä skaala, jolla seuraavaa asuinsijaani etsin 😉

Liika ehdottomuus saattaa tehdä elämästä toisinaan hieman vaikeaa, mutta ei ole helppoa tämän liian vapaana juoksevan ajatusmaailmankaan kanssa. Pitää siis kärsivällisesti katsoa sekä kerros-, rivi- että omakotitaloja. Ja heti huomenna otetaan seuraava erä. Miksi muuten kaikkien mielenkiintoisten yleisten näyttöjen pitää olla samaan aikaan?

Päivän positiivin yllättäjä oli vuodelta -39 alkujaan oleva rintamamiestalo. Esittelykuvissa varsinainen röttelö, mutta paikanpäällä ihan jämäkkä tapaus hyvällä tontilla. Laittoahan se kyllä vaatisi. Katto, eristeet, kylppäri, putket, sähköt, salaojat, pinnat… kaikki. Aika näyttää, lähdetäänkö selvittelemään lisää kohteen kuntoa ja remppojen kiireellisyyttä.

Btw, viimeksi kun ajattelinkin pientä ryhtiliikettä liikunta- ja kiloprojekteihin, niin sain talven ensimmäisen flunssan. Kummasti on tehnyt muka mieli lenkkipoluille, kun niille ei ole hetkeen mitään asiaa.