Muutama hyllymetri

Ei ehdi. Siinäpä viime aikojen yleinen ajatus. Joko kiireen tunne on jäänyt päälle viime vuosien hötäkästä ja alkuvuoden rempasta tai sitten (vuoro)työn lomassa ei yksinkertaisesti vain jää liiemmälti aikaa kaikille niille asioille, joita pitäisi ja haluaisi tehdä. 

Jotain sentään saatiin aikaiseksi tällä viikolla, ja nyt seiniä koristaa useampi uusi hyllymetri. Tai no, keittiön hyllyt eivät sinänsä ole kovin uudet, koska vaaleanpunaiselle seinälle pääsi pienen tuunauksen jälkeen talossa jo aikaisemminkin ollut hyllykkö. Rempan aikana hankkiuduttiin eroon isosta kasasta kaikkea lupaavaa tuunattavaa tavaraa, mutta tämän säilyttäminen oli alusta asti selvää. Puunväristen hyllyjen tilalle ehdittiin aikaisemmin vähän vilkuilla valkoisia vaihtoehtoja Ikeasta, mutta onneksi päätettiin antaa mahdollisuus näille alkuperäisille yksilöille. 

Toinen projekti vaati hivenen enemmän yritystä. Pienten esineiden esittelypaikka tuunattiin tuollaisesta kuvassa (alla) näkyvästä laatikostosta, joka oli alun perin osa nykyistä puulaatikkoamme (kuvassa sekin).

Alkuperäinen suunnitelma oli ihan vain spreijata hyllykkö valkoiseksi, mutta varastoista löytynyt maali päätti loppua kesken kaiken. Jatkoksi löytyi onneksi aikaisemmista projekteista jäänyttä Helmeä. 

Hieman rouheahan siitä tuli, mutta ajaa asiansa.