Lastenvaatehamstrausta vai järkevää varautumista

Tavoitteena olisi tietysti hankkia mukavia, sopivia, käytännöllisiä ja mielellään vielä alennuksessa olevia lastenvaatteita hyvissä ajoin. Kuulostaa helpolta ja itsestään selvältä, mutta kyllä tästäkin halutessaan melkoisen projektin saa. On loppujen lopuksi hyvin turhauttavaa, kun mietiskelee kolmatta päivää, minkäköhän kokoiset jalat pikkuisella mahtaa olla puolen vuoden päästä ja kannattaisiko nyt ostaa alennuksesta M- vai L-koon Stonzit (joista en edes ollut kuullut neljä päivää aikaisemmin).

Kenkäkysymyksen jätinkin odottamaan myöhempiä aikoja ja tartuin sen sijaan muutamiin helpompiin vaatetarjouksiin. Sisävaatteiden luulisi ainakin jossain vaiheessa tulevan sopiviksi. Uimapuvun kanssa saakin jännätä enemmän.

Koska nämä viimeisimmät kotiin kulkeutuneet paketit olivat poikkeuksellisen muhevat (materiaalia useampaan kuvaan), niin ajattelin vaihteeksi vyllätä ostoksista vähän täytettä blogiin asti. Hankinnat tuli tehtyä kokoluokissa 80-92 cm, joten hieman saadaan vielä odotella käyttöönottoa (viimeiset kolme kuukautta on eletty 62/68 cm pyjamahaalareissa).